Hanne Lillegård ønsker velkommen til Moteuka fra 8. til 14. august.
Hanne Lillegård ønsker velkommen til Moteuka fra 8. til 14. august.

Moteuka fra 8. til 14. august

Moteforum gjennomfører Moteuka som planlagt og ønsker alle kunder og besøkende velkommen fra 8. til 14. august.

- Etter en vår med flere stengte butikker og avlyste arrangementer, er det godt at samfunnet nå sakte, men sikkert åpner opp igjen, og vi kan legge til rette for å gjennomføre Moteuka 8.-14. august. Det er viktig å presisere at vi likevel må holde oss innenfor de til enhver tid gjeldene regler fra myndighetene og ta de forholdsregler som er nødvendig i den forbindelse, sier markedskoordinator Hanne Lillegård.

- Som følge av dette vil det naturlig nok bli en noe enklere messe denne gangen, men vi skal likevel ta alle kunder og besøkende godt i mot og gjøre vårt beste for en trygg, god og tilrettelagt handel, lover hun videre.

- Det vil bli lagt vekt på at det meste vil skje i hvert enkelt showroom og vi ber alle ta hensyn til de avtaler som gjøres med sine leverandører. Hver leverandør blir nødt til å spre sine avtaler godt gjennom uken, og vi håper på forståelse for dette. Moteforum er «alltid» åpen, og ønsker man å komme utenom den offisielle messe-uken, er dere hjertelig velkommen til oss både før og etter, sier Lillegård, som på vegne av Moteforum benytter anledningen til å ønske alle en god sommer i Norge, og lykke til med salget i hver enkelt butikk. - Sammen må vi bidra til få hjulene i gang igjen for bransjen vår.

Powered by Labrador CMS