Moteuke fra 6. februar

Innkjøpsuka for høst/vinter 21/22 i Oslo starter lørdag 6. februar. Det gjelder både Moteuka i Moteforum og Norwegian Fashion Week på Fornebu og de øvrige showrommene rundt om i byen.

Publisert

I august valgte Norwegian Fashion Senter å forlenge innkjøpsperioden av smittevernhensyn for å spre avtaler og unngå store folkeansamlinger. Daglig leder Jannike Moe sier at starttidspunktet med lørdag 6. februar er fastsatt, men at styret i Norwegian Fashion Center vil bestemme hvor lenge perioden skal vare senere ut fra smittesituasjonen og myndighetenes retningslinjer.

I Moteforum vil Moteuka vare fra lørdag 6. til fredag 12. februar.

Uke 5 i København

CIFF, Revolver og Copenhagen Fashion Week i København går i dagene før, fra 3. til 5. februar. Dermed legges det opp til at messene vil gå som før, med København først og Oslo etterpå. Men med alle mulige forbehold om endringer og tilpasninger på grunn av Korona-pandemien.

Også i Sverige blir det moteuke i uke 6, med start mandag 8. februar. Dermed unngår svenskene at deres moteuke kolliderer med København, slik tilfellet var i august.

Når det gjelder de øvrige europeiske motemessene i januar og februar er det stor usikkerhet om hva som blir gjennomført, og i hvilken form.

Powered by Labrador CMS