Oslo Design Fair gjennomføres i august
Oslo Design Fair gjennomføres i august

Oslo Design Fair i august

Oslo Design Fair gjennomføres 26. til 28. august, og arrangørene legger opp til en noe annerledes messe for å skape en trygg møteplass i tråd med myndighetenes smittevernregler.

Publisert

- Oslo Design Fair er design- og interiørbransjens viktigste møteplass og har i 36 år bidratt til økt handel mellom produsenter, innkjøpere og butikker. Det tror vi er viktigere enn noen gang. Derfor har vi besluttet å gjennomføre Oslo Design Fair i august.

Vi gleder oss til å ønske utstillerne og alle våre gjester tilbake til Oslo Design Fair. Samtidig er ingenting viktigere enn folk sin helse. Med 40 000 kvadratmeter har vi mer enn plass nok til å gjennomføre på en måte som ikke bidrar til økt smittespredning, sier Liv Kindem, kommersiell direktør i Norges Varemesse.

- Norges Varemesse, som eier Oslo Design Fair, setter helse og smittevern i første rekke. Derfor samarbeider vi med kommuneoverlegen i Lillestrøm for å finne frem til målrettede tiltak som større avstand mellom standene, avstand mellom besøkende, økt fokus på håndhygiene og så videre. Vi kommer til å vurdere ytterligere tiltak og sikre at dette er en trygg plass for både utstillere og besøkende å delta på.

En litt annerledes messe

- Regjeringens forbud mot arrangement for deltagere over 500 personer vil ikke gjelde for Oslo Design Fair ettersom arrangementet vil bli gjennomført på en litt annerledes måte. Som følge av dette har vi ikke anledning til å arrangere faglig program eller tendensutstilling. Den planlagte utstillingen vil isteden bli satt opp på januar-messen i 2021. Likevel gleder vi oss til å invitere til en ny opplevelse.

Forbudet mot store arrangementer vil ikke gjelde for Oslo Design Fair så lenge vi gjennomfører arrangementet på en litt annerledes og enklere måte; mer tilrettelagt for handel, mindre for inspirasjon og trender. Vi vil holde utstillere og besøkende fortløpende orientert om hva dette vil innebære i praksis og håper på forståelse på at ikke alt er helt avklart klart pr dags dato, sier Kindem

Nylig gjennomførte Oslo Design Fair en spørreundersøkelse som viste at 80 prosent av innkjøperne som har deltatt tidligere planlegger å komme på messen i august. Dette understreker hvor viktig arrangementet er for landets gave- og interiørbutikker.

Det har aldri vært viktigere at utstillere og innkjøpere kommer sammen. Vi gleder oss til å åpne dørene til en trygg og inspirerende møteplass i august, avslutter Kindem.

Powered by Labrador CMS