Oslo Design Fair i nytt format

Oslo Design Fair arrangeres fra 27. til 30. januar, men i et nytt og annerledes format på grunn av korona.

Publisert

I en pressmelding skriver arrangørene:

- I en krevende tid ønsker vi fortsatt å bidra til å skape møteplasser. Vi ser at behovet for å møtes innenfor bransjen er svært viktig – og kanskje spesielt akkurat nå. Januarmessen vil derfor bli avholdt i en litt annen form enn vanlig. Showrooms

- Vi planlegger for en større arena med showrooms hvor utstillere og innkjøpere kan møtes. I tillegg vil vi sette sammen et faglig program over fire dager i vårt nye studio. Vi vil også vise de siste interiørtrendene med den populære tendensutstillingen og legge til rette for popup-butikker med spennende merkevarer. Det vil bli åpent for publikum på deler av arrangementet, deriblant tendensutstillingen, popups og faglig program. Showroom blir forbeholdt utstillere og innkjøpere.

Det kreative teamet består av Kirsten Visdal, Vera & Kyte, Andreas Siqueland og Hélène Andersen. De jobber med et komplekst uttrykk i utstillingen, med mønstermiks, farger, kunst og design. Med fragmenter fra fortiden møter vi samtiden gjennom kunsthåndverk og vintagefunn. Oslo Design Fair ønsker å arrangere flere debatter, workshops og sosiale sammenkomster i tiden som kommer, og arrangerer blant annet en fagdag 23. november.

Powered by Labrador CMS