Panorama flytter til Tempelhof
Panorama flytter til Tempelhof

Panorama til Tempelhof

Panorama Berlin flytter til Tempelhof lufthavn fra januar 2020.

Publisert Sist oppdatert

Panorama flytter til den tidligere flyplassen sammen med nisjemessen Selvedge Run & Zeitgeist. Arrangementet går fra 14.til 16. januar.

I en pressemelding skriver Panorama:

«I lys av de vidtrekkende endringene som moteindustrien går gjennom, stilles det spørsmålstegn ved relevansen av konvensjonelle messeformater. PANORAMA Berlin etablerte seg som den ledende motemessen i Berlin Fashion Week på veldig kort tid. I løpet av de siste årene har det dukket op mange nye kjøpskanaler, både offline og online. Dagens forbrukere ønsker å føle at de blir forstått og tas på alvor, noe som tvinger fram endringer.

- Det er her Panorama Berlins nye motto «Rebel wiith a cause» kommer inn. 50 prosent av dagens billigmerker vil forsvinne det neste tiåret. Nye innovative ideer er på gang. Merker og forhandlere som har forstått at de trenger å skape verdi for forbrukerne i tråd med deres holdninger vil være de som lykkes, hevder messearrangørene.

Derfor anser Panorama seg som en rebell med en god hensikt, å legge til rette for en markedsplass og plattform som går nye veier for å imøtekomme forbrukernes nye krav.

- På Tempelhof lufthavn tilbyr nye Panorama Berlin plass til merkevarer som våge å utfordre etablerte strukturer og som innser viktigheten av verdiorientert forbrukeratferd, heter det i pressemeldingen, som etterlyser et kollektivt opprør mot tendensen mot bare å tenke bakover og den "samme gamle"-mentaliteten.