Trygg minimesse med godt smittevern

Minimessa går som planlagt fra 14. til 17. oktober, og det legges opp til en trygg og tilpasset messe for å tilfredsstille alle krav til smittevern.

Publisert

Det melder arrangørene av minimessa, som går i Clarion Admiral Hotel i Bergen onsdag 14. oktober, i Quality Augustin Hotel i Trondheim torsdag 15. oktober og Clarion the Edge Hotel fredag 16. og lørdag 17. oktober.

- Det er selvsagt viktig for oss å skape en trygg ramme rundt arrangementet. Derfor er vi i tett dialog med hotellene med å tilpasse messen ved å fordele utstillerne på flere mindre rom, eventuelt enkeltrom for dem som ønsker det, og legge opp til registrering av alle besøkende og sørge for å unngå at for mange samles på samme sted samtidig. Det er selvsagt også i hotellenes interesse å finne fram til en trygg og god ramme for arrangementene, så de er fleksible og velvillige til å finne fram til gode løsninger, sier redaktør Ove Hansrud i Tekstilforum, som er medarrangør.

- Det er viktigere enn noen gang å skape sikre og trygge møteplasser. Derfor er minimessa en viktig og god arena nå i høst, sier Hanne Thorsen i Sisters Point, som er en av de faste utstillerne på messa. Hun får full tilslutning fra blant andre Frode Kommode, Mazing, Masai, Floyd og flere av DK Companys merker, som også er klar for minimesse.