miinto

Ny kapital i Miinto

Miinto (www.miintogroup.com), en av Europas ledende og raskest voksende online motebutikker, har fått seks millioner dollar i ny kapital fra Dawn Capital.

Publisert

Midlene skal benyttes for å akselerere den sterke veksten i selskapet. Dette skal primært skje gjennom åpning av nye markeder og videre investeringer i teknologi og produkter.

Norman Fiore, Managing Partner i Dawn Capital, kommer til å inngå i ledelsen i Miinto.

Miinto opererer nå i syv ulike markeder på begge sider av Atlanteren, og Dawn Capital sin inntreden muliggjør at flere nye markeder åpnes i løpet av 2012 og 2012.

Morten Larsen, CEO for Miinto, sier:

- Avtalen med Dawn muliggjør en mer aggressiv utvikling av vår virksomhet over hele verden enn opprinnelig tenkt, og vi er meget ivrige etter å løpe enda raskere nå og skape ytterligere vekst. Vi har mer 1650 moteinnkjøpere i vårt nettverk, noe som gjør at vi alltid kan tilby det produktutvalget som forbrukerne søker.

Norman Fiore, managing partner hos Dawn Capital, sier:

- Europa er langt framme på netthandel, og Miinto er en ledende aktør innenfor online mote. Mote fortsetter å være blant de mest populære søkekategorier og Miintos forretningsmodell har klare fordeler. Vi er meget imponert over den vekst som Morten har oppnådd, samt det teamet han har samlet, og vi ser fram til å bli en del av teamet.

Powered by Labrador CMS