Cubus med svanemerkede t-skjorter

Cubus lanserer svanemerkede t-skjorter til dame, herre, barn og baby. T-skjortene er et av flere skritt på veien for å gjøre det lettere for motebevisste kunder å ta bærekraftige valg.

Publisert

Fra før tilbyr Cubus svanemerkede basic-plagg, ullundertøy, jeans og en hel babykolleksjon.

Dette er en kolleksjon som vi vet vil treffe mange med flere print som på ulikt vis gir uttrykk for bærekraft og mote, sier Ingunn Berg Hjelle, designer i Cubus. Med seg på laget har hun tre andre designere, Erik Kingdon, Olene Strande og Marcus Bjørtomt.

Alle delene av kolleksjonen er laget i en myk kvalitet av økologisk bomull, og kommer i størrelsene XS-XL både til dame, herre og barn, samt 62-86 til baby. Kolleksjonen består av produkter i mange ulike farger og trykk.

Svanemerkede bomullsklær er produsert av sertifisert økologisk bomull, inneholder ikke miljøgifter, hormonforstyrrende stoffer eller anti-bakterielle stoffer (nano-sølv, triklosan) og ingen fargestoffer som kan fremkalle allergi eller kreft, eller er giftige.

Arbeiderne på fabrikken har godt arbeidsmiljø, og det er dokumentert at klærne ikke krymper mye, at fargen holder seg og ikke smitter av

Powered by Labrador CMS