Kleshengere i resirkulert papir

KappAhl har utviklet kleshengere i resirkulert papir i samarbeid med det svenske selskapet Ekoligens AB. Nå benyttes hengerne EcoligentPaper til KappAhls bærekraftige kolleksjon Limited Edition.

Publisert

– Vi er veldig stolte av å ha bidratt til å utvikle en kleshenger som både er smart, kostnadseffektiv og bærekraftig sammen med Ekoligens. Å dele kunnskap og erfaringer med våre samarbeidspartnere for utvikling av bærekraftige løsninger, er en viktig del av vår ambisjon om å skape en sirkulær moteindustri, sier Fredrika Klarén, KappAhls bærekraftsjef.

KappAhl har bidratt med ekspertise om hva som kreves av en kleshenger for å fungere optimalt gjennom hele produksjonskjeden, for eksempel ved håndtering, logistikk og avfallshåndtering i en storskala moteindustri.

Kleshengeren EcoligentPaper fra Ekoligens beviser at man ved et materialskifte ikke bare skaper et mer funksjonelt og bærekraftig produkt, men også en sterk merkevareformidler.

– Vi er stolte av å samarbeide med KappAhl som har klar fokus på bærekraft, og vi ser frem til å fortsette utviklingen av våre nestegenerasjons kleshengere sammen, sier Patrik Enbacka, adm.dir. i Ekoligens AB.

Hengeren produseres av resirkulert papir fra svensk papirindustri og delvis resirkulert metall. Produksjonsprosessen har fokus på miljøhensyn med nøye kontroll gjennom hele livssyklusen. Ved å benytte den innovative kleshengeren til sin bærekraftige kolleksjon Limited Edition sparer KappAhl omkring 1,1 tonn plast.

Powered by Labrador CMS