Lindex lanserer Your Smart Wardrobe

Lindex lanserer konseptet Your Smart Wardrobe. Med dette ønsker motekonsernet å veilede kundene sine til et mer bevisst forhold til shopping og inspirere dem til å sette sammen en mer bærekraftig garderobe hvor alle plaggene blir brukt.

Publisert

- Det er mange som bruker bare en liten del av garderoben sin, noe som ikke er bærekraftig. Som en stor aktør i motebransjen vil vi ta ansvar og gjøre hva vi kan for å ha en positiv innflytelse. Vi ønsker at alle har en garderobe med klær som de er oppriktig glad i, tar godt vare på og bruker ofte. Med Your Smart Wardrobe gjør vi det enkelt for kundene å finne sin egen personlige stil og sette sammen en smart garderobe. Når du først har funnet din stil, er det enklere å bygge opp en velfungerende og nyttig garderobe» sier Pia Ekholm, design- og innkjøpssjef på Womens Wear, i Lindex.



Your Smart Wardrobe fokuserer på tre trinn – finn stilen din, finn fargene dine, og legg til trendfavorittene. Med stylingforslag, inspirasjon til forskjellige kombinasjoner og andre motetips vil Lindex inspirere kundene sine og oppmuntre dem til å finne sin egen stil. Dette konseptet er utviklet for å veilede kundene til å få et mer bevisst forhold til shopping og en smartere garderobe. En smart garderobe er en av måtene å gjøre hverdagen mer bærekraftig på, og bruke mindre tid og frustrasjon på valg av klær.

Powered by Labrador CMS