Vera&William samarbeider med Clarion the Hub

Med et grønt pulserende hjerte skal Clarion The Hub i Oslo – tidligere Clarion Hotel Christiania bli en møteplass der opplevelser skal skapes gjennom innovasjon, kultur og design. Med Vera&William som en samarbeidspartner.

Publisert

Det nye hotelelt åpner 1. mars. Clarion Hotel The Hub ønsker å være en tydelig forkjemper for miljø og bærekraft. I tillegg til å bidra som offisiell samarbeidspartner til Oslo som miljøhovedstad i 2019, skal en rekke spennende tiltak og aktiviteter gjennomføres i på hotellet.

Miljøsertifiserte standarder, «ureiste» råvarer fra egen takåker og samarbeid med grønne, lokale krefter for å nevne noen. Hotellet har også knyttet til seg flere spennende kunstnere og designere med et sterkt miljøengasjement.

- Clarion Hotel The Hub skal ha en tydelig grønn profil, og vi er stolte av å ha med norske Vera&William på laget. I tillegg til at vi kan forsterke hotellopplevelsen med å tilby førsteklasses produkter, sitter gründer Anne Cecilie Rinde på verdifull kunnskap om bærekraft som hun vil dele med både oss og gjestene våre, sier Eliin Kittelsen, assisterende direktør på Clarion Hotel The Hub.

Det anerkjente og miljøbevisste undertøysmerket er kjent for sine kvalitetsprodukter i rene råvarer, og var derfor et naturlig valg for hotellets helhetlige miljøsatsing. Undertøy og strømper uten mikroplast skal nå tilbys turister og hotellets gjester. Plaggene skal sammen med et utvalg av nødvendigheter og gaver forhandles gjennom hotellets egen LobbyShop. I tillegg skal produktene tilbys gjennom såkalte MiniShops på hotellets 19 suiter. Designeren bak merket, Anne Cecilie Rinde, skal også dele sine tanker og tips rundt en mer bærekraftig garderobe under hotellets GROW-sessions. Formålet med arrangementene er å skape en møteplass hvor man kan lære om bærekraft fra dyktige aktører i ulike bransjer.

- Det føles utrolig å ha inngått et samarbeid med Clarion Hotel The Hub. Hotellets bærekraftprofil og engasjement for å ta vare på miljøet rundt oss gjør at dette er en perfekt match, og i tillegg byr samarbeidet på nye muligheter for en gründerbedrift som Vera&William faktisk er. Bedre utstillingsvindu kunne vi neppe fått, sier Anne Cecilie Rinde, gründer og kreativ leder i Vera&William.

Powered by Labrador CMS