Kompostbart fra Calida

Calida presenterer sammen med designerduoen Viktor&Rolf kolleksjonen We want a better world, en 100 prosent kompostbar kolleksjon for en grønnere verden.

Publisert

Luksusdesignerne Viktor&Rolf har sammen med sveitsiske CALIDA laget en innovativ, levende og unik kolleksjon av 100% biologisk nedbrytbart materiale.

Sammen med CALIDA bidrar Viktor&Rolf med sin høye motekreativitet, innovasjonskompetanse og ekspertise for å skape en grønn historie – den første i sitt slag.
Produksjonen resirkulerer ressurser på en sunn og effektiv måte. Dette går igjen i samarbeidets budskap: Vi vil ha en bedre verden.

Budskapet er inspirert av Viktor&Rolf´s haute couture-kolleksjon Fashion Statements, og har utviklet seg fra ”Jeg vil ha en bedre verden” til et mer inkluderende slagord som ”Vi vil ha en bedre verden”.

Utvalgte deler av kolleksjonen inneholder budskapet som øker bevisstheten rundt planeten og naturen vår. Budskapet kommuniserer ideen om en symbiose mellom bærekraft og haute couture, og et symbol på et fellesskap. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS