Ingrid Bergtun blir ny bærekraftambassadør for Bergans. Foto: Ingrid Bergtun
Ingrid Bergtun blir ny bærekraftambassadør for Bergans. Foto: Ingrid Bergtun

Bergans skreddersyr bærekraftkampanje

Med Ingrid Bergtun på laget skal Bergans forsterke sitt bærekraftbudskap og bli enda mer synlig i yngre målgrupper. Bergtun blir først og fremst å se i Bergans’ sosiale kanaler, men skal også være med på flere arrangementer.

Publisert

Nylig signerte Ingrid Bergtun og Bergans en ambassadøravtale. Bergtun ble først kjent i 2017 da hun deltok i Symesterskapet på NRK. Siden har hun brukt sin egen blogg og sosiale medier til å dele sy-inspirasjon, oppskrifter og sy-glede. Bergtun er opptatt av miljøet og fremmer sirkulært forbruk gjennom redesign, omsøm og reparasjon.

Stolt ambassadør

– Jeg er superstolt av å være ambassadør for Bergans! De er engasjert i miljø, sånn som meg, og de lager skikkelig kule klær av høy kvalitet. Jeg gleder meg veldig til å vise følgerne mine hvordan Bergans jobber med bærekraft og til gjennomføringen av alle de spennende prosjektene vi har planlagt, sier Bergtun selv.

Samarbeidet er allerede synlig i kalenderen hennes. I sommer skal hun være med Bergans på en reparasjonsturné og til høsten skal hun fungere som mentor i et redesign-prosjekt som Bergans skal gjøre sammen med Esmod. I tillegg blir hun ganske snart synlig i Bergans’ sosiale kanaler.

Skreddersydd for Bergans

Kommunikasjonssjef i Bergans, Anders Sten Nessem, er veldig fornøyd med å få Bergtun med på laget. Han mener hun er som skreddersydd for Bergans.

– Det som gjør Ingrid så relevant for Bergans er at hun gir folk helt konkrete råd om hvordan man kan gi klær og utstyr lengre levetid, og med det redusere miljøbelastningen. Det er helt i tråd med vår Lenge leve produktet-filosofi, som går ut på å tilby tjenester som gjør det lett for folk flest å forbruke mer sirkulært. Hun vil også være med å gjøre Bergans mer aktuell hos yngre målgrupper.

Ser litt bredere

Bergans’ lag av ambassadører har tidligere kun bestått av eventyrere, skikjørere og erfarne friluftsfolk. Nessem sier de nå ser litt bredere når de ser etter nye samarbeidspartnere.

– Våre ambassadører må selvsagt være relevante i forhold til vår strategi og genuint opptatt av det de driver med, slik Ingrid brenner for redesign og gjenbruk. I tillegg må de tilføre merkevaren vår noe vi ikke kan tilføre selv, enten det er kunnskap, troverdighet eller noe helt annet. Vi har flere spennende ting på gang, smiler han lurt.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS