Stamati Stenseth
Stamati Stenseth

Interiørbransjen inntar Moteforum

Det blir sterkt innslag av interiør-, gave- og design i Moteforum under Moteuka. Bo Bedre AS har leid fire showrom og vil sammen med tre andre interiøragenturer vise gave- og interiørartikler i tredje etasje.

Publisert

Stamati Stenseth i Bo Bedre AS sier til Tekstilforum at tiden er inne til å prøve ut nye salgsarenaer:

- I en tid med en stadig økende bransjeblanding og sterk vekst av livsstilsbutikker ser vi på Moteforum og Moteuka som en meget interessant markedsplass for våre produkter. Minst 30 prosent av livsstils- og interiørbutikkene har klær i sitt sortiment, og vil derfor legge deler av innkjøpene sine til Moteforum uansett. I tillegg er det flere andre interiør-showrom på Skøyen, slik at det vil være enkelt og lettvint for kundene å komme innom Moteforum, sier han, og fortsetter:

- Stadig flere klesbutikker tar inn gave- og interiørartikler inn i sitt vareutvalg, og mange ønsker å prøve ut noe nytt. Derfor ønsket vi å gjøre endringer, etter å ha vært utstillere på Oslo Design Fair i en årrekke. Når det så viste seg at den messen måtte avlyse, var timingen helt riktig, sier han.

Bo Bedre og de andre interiøragenturene vil leie lokalene på Sjølyst ut august, slik at de får med seg både Moteuka og de salgsukene som vanligvis dekkes av Oslo Design Fair. – Det blir godt å kunne konsentrere seg om salg, ikke stresse med opp- og nedrigging i tillegg til å betjene et stort antall kunder i løpet av noen få, hektiske dager.

Med de begrensingene Korona-pandemien gir oss, er det bedre å selge fra et showrom i et lengre tidsrom enn tre stressende dager med folk i kø på en messe. Nå kan vi spre avtalene og sørge for at både innkjøperne og vi får mer tid på oss. Og fremfor alt at det er enklere å holde seg innenfor smittevernreglene, sier han.

Stenseth har lang erfaring fra interiørbransjen og etablerte Bo Bedre AS i 1997. Til Sjølyst har han med seg følgende merker: Tenderflame, Linddna, Dottir Nordic Design, Mignis, Stuff Design, Novoform og crushgrind. Tenderflame er norsk, de andre er danske merker.