Flere butikker knytter seg til Zalando-nettverket. Foto: Zalando
Flere butikker knytter seg til Zalando-nettverket. Foto: Zalando

Norske butikker knytter seg opp til Zalando

Zalando fortsetter å utvide sitt Connected Retail-nettverk, og flere norske butikker knytter seg til nettverket, som nå teller vel 3.000 aktive butikker. 23 av dem er i Norge.

Publisert

De selger nå produktene sine via programmet på Zalando sin plattform, og teknisk direktør for Connected Retail, Søren Johansen sier: - Vi har fått overveldende positive tilbakemeldinger fra de norske butikkene som har knyttet sine butikker til Zalando Connected Retail i løpet av de siste tre månedene. Interessen fra norske butikker er stor, og teamet vårt jobber på høytrykk for å få koblet opp alle butikkene som har kontaktet oss. Vi ønsker alle nye partnere - store og små – velkommen, og er overbeviste om at vi bygger langsiktige partnersamarbeid som vil fortsette også etter at pandemien er over.

Søren Johansen
Søren Johansen

Det er enkelt for butikker å koble lagerbeholdningen sin til plattformen. Zalando tilbyr programvare for å koble til, strukturere innhold online, betalingstjenester, kundebehandling og dedikert støtte fra en personlig kontoansvarlig.

Connected Retail er en integrert del av Zalandos plattformstrategi. Programmet har blitt en del av løsningen for forhandlere under koronapandemien, og er for tiden tilgjengelig for forhandlere i Tyskland, Nederland, Polen, Spania, Sverige, Norge, Danmark, Finland og Østerrike. Enkelte av de mest suksessrike butikkene har faktisk sendt ut nærmere 6400 ordre på en enkelt dag, og siden utbruddet av pandemien, har Zalando jobbet aktivt med å forbedre synligheten for butikkene på plattformen.

Fram til slutten av 2021 har Zalando som mål å utvide sitt nettverk av detaljhandelspartnere til over 6000 aktive butikker. Siden nyttår har 500 nye butikker registrert seg. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS