Flere kjente profiler fronter tigergenseren fra APHRU (Foto: Ole Martin Halvorsen)
Flere kjente profiler fronter tigergenseren fra APHRU (Foto: Ole Martin Halvorsen)

APHRU med tigergenser for WWF

I samarbeid med WWF Verdens naturfond har Aphru produsert en unisex college-genser med et brodert tigerbilde designet av kunstneren B. Vilms. Overskuddsinntektene går uavkortet til WWF.

Publisert

Aphru er et norsk merke som ble startet av Anita Godell i 2014, og som spesialiserer seg på plagg i kvalitets-jersey. Tigergenseren er laget av håndverks-familier i Milano og i landsbyer nord for Milano. Den skal selges i Aphru sin flagship store i Oslo og via web på ww.aphru.com.

Anita Godell med tigergenseren (Foto: Ove Hansrud)
Anita Godell med tigergenseren (Foto: Ove Hansrud)

Støtter WWFs tigerarbeid

WWF jobber for å bevare naturmangfoldet og for at ingen flere dyr skal dø ut. Miljøorganisasjonen kjemper særlig for de utrydningstruede artene, som for eksempel tigeren. Det falt seg naturlig for Aphru å støtte WWF da det viktigste grunnelementet i Aphru sitt DNA er å produsere bærekraftig og etisk mote, og å ha et sluttfokus på å etterlate et så lite karbonfotavtrykk som mulig gjennom hele verdikjeden.

Kjente profiler stiller opp

Flere kjente norske profiler, bl.a. Bertine Zetlitz, Radical Broccoli, Lea Meyer og Ina Vikøren, som alle er opptatt av miljø og natur, støtter kampanjen, som ble lansert 13. februar.

- Som moteaktør og tekstilprodusent er bærekraftig produksjon og fokus på miljøet sentralt i vårt DNA. Jeg har støttet WWF sitt arbeid siden jeg var barn og er glad for nå å kunne bidra gjennom dette designsamarbeidet. Jeg håper tiger-genseren blir en hit, slik at vi får skapt stor oppmerksomhet rundt det viktige arbeidet WWF Verdens naturfond gjør, sier Anita Godell, gründeren av Aphru.

Powered by Labrador CMS