Norske Goldmine hos Revolve

Norske Goldmine er nå tilgjengelig hos den anerkjente nettbutikken Revolve.

Publisert

I desember i fjor ble det norske smykkemerket Goldmine kontaktet av den anerkjente nettbutikken Revolve, som er en av USA`s største nettbutikker med 4,2 millioner følgere på Instagram. Nylig ble Goldmine lansert her og er nå tilgjengelig for hele verden.

- Jeg ble kontaktet i desember i fjor. De hadde sett smykkene på Instagram og ville gjerne gjøre et samarbeid. Det var en veldig hyggelig, men også overraskende forespørsel siden Revolve er så store og ikke fører noen andre norske merker. Jeg undret meg litt på hvordan de la merke til Goldmine i et hav av andre. Dette var selvfølgelig en kjempemulighet og jeg ble veldig smigret av at de ville gjøre et samarbeid med meg. Dette har gitt meg stor inspirasjon til å fortsette videre og jeg har lært mye av samarbeidet så langt, sier Line Cartridge Lislerud, designer for Goldmine.

Merket Goldmine ble etablert i 2011 av Lislerud, som tidligere har jobbet som stylist og moteredaktør. Hun ønsket å lage statement smykker og har blitt kjent for sin moderne og banebrytende stil. Kombinasjonen av steiner og perler i en spennende fargemiks gjør hvert smykke helt unikt. Smykkene blir designet og produsert i Norge og materialet som blir brukt, plukkes fra hele verden.

- Jeg oppdaget Goldmine på Instagram og ble umiddelbart forelsket i Lines unike, chic og sofistikerte design. Hun treffer trend og klassisk spot on, og man får lyst å bruke smykkene igjen og igjen. Jeg visste at dette ville være en perfekt match for kundene våre og jeg er så glad for at vi endelig får lansere Goldmine på Revolve, sier Adrienne Mashain i Revolve.

Powered by Labrador CMS