Fra Color Vision nye kolleksjon
Fra Color Vision nye kolleksjon

Lanserte ny kolleksjon fra hjemmekontoret

Designer Iben Bergstrøm bak merket Color Vision er en av mange små bedriftseiere som har måttet avlyse eventer, og hatt klær bak stengte butikkdører. Men «the show must og on» og Iben lanserte nettopp sin nyeste kolleksjon på nett. Nesten alt ble produsert på hjemmekontoret.

Publisert

-Av alle mulige ting klarte jeg faktisk å strekke en muskel fordi jeg tok så mye produktbilde,r ler Iben. Med stuen som provisorisk studio både designet, produserte og fotograferte Iben sin nyeste kolleksjon. Klærne sys i Polen, men designes av Iben i leiligheten på Bryggen i Bergen.

Likevel har ikke alt vært en dans på roser. - Jeg var i sluttfasen av produksjonen av sommerkolleksjonen min, men manglet noen meter stoff, og kontaktet en av stoffprodusentene mine i Italia. Først fikk jeg beskjed om at de ikke kunne forutsi om stoffet kunne veves, og noen dager senere fikk jeg beskjed om at de stengte ned. I går fikk jeg beskjed at tekstilprodusentene har åpnet igjen, som er veldig bra. Det betyr at jeg kan ferdigstille produksjonen.

Selv om Iben får gjort det meste fra hjemmekontoret er det ikke til å stikke under stol at tilstedeværelse i butikk er viktig. - Heldigvis fikk jeg muligheten til å ha et utstillingsvindu med noen av kjolene mine hos RØST på Bryggen fra 12 mars – slik at bergenserne kunne se tingene mine selv om butikkene var stengt.

Feedbacken på vinduet har vært strålende – det er så kjekt å høre at farger gjør folk glade!

Kolleksjonen er tilgjengelig på useyourcolorvision.com og lanseres hos Twisted i juni. Noen modeller finnes også hos RØST på Bryggen.

Powered by Labrador CMS