Moiré i LuiseViaRomaS
Moiré i LuiseViaRomaS

LuisaViaRoma samarbeider med Moiré

Den italienske luksusnettbutikken LuisaViaRoma setter bærekraft i sentrum gjennom et samarbeid med Moiré og deres nye LVR Sustainable prosjekt.

Publisert

Moiré og LVR Sustainable samarbeider om en eksklusiv kapselkolleksjon bestående av seks bærekraftige denimprodukter; fire denimjakker og to par jeans, eksklusivt tilgjengelig på LUISAVIAROMA.COM

Hovedfokuset i dette samarbeidsprosjektet er mangfold og inkludering. Dette har vært gjennomgående temaer for Moiré i flere sesonger. Moiré skaper skredersydde hverdagsplagg tilpasset individer uavhenig av alder, størrelse og kjønn. Hos Moiré er det individene som skaper klærne.

- For oss er dette en unik sjanse i vår internasjonale satsting. Det å bli plukket opp av en så stor aktør og tatt inn under deres nye bærekraftsatsing er veldig stort for oss. Det er ekstra fint at de tar tak i merkevaren, ideen rundt og ikke minst modellene vi bruker, og som vi har jobbet med hele veien i Moiré. For oss har det alltid handlet om mer enn produktet. Vi ønsker å fokusere på menneskene som bærer det, det handler like mye om å formidle gjennom klær og inkludering, sier Charlotte Fische, Creative Director i Moiré.

Hos Moiré handler bærekraft først og fremst om å lage produkter av høy kvalitet med lite miljøavtrykk, men med et stort sosialt fotavtrykk som vil stå tidens prøve. Denim er en tidløs klassiker som Moiré alltid har som mål å inkludere i sine kolleksjoner. Leverandører er nøye utvalgt for å produsere bærekraftig denim. Hele kolleksjonen, som er laget av 100% økologisk bomull, er produsert i en fabrikk i Portugal som bruker Zero Waste Treatment og er Oeko Tex-sertifisert. Kolleksjonen vil være tilgjengelig på LUISAVIAROMA.COM fra mai. Kolleksjonen vil også være å finne på F5 i Oslo, hos STUDIO MOIRE i Oslo og Filum i Stavanger.