Pierre Robert og Skavlan fortsetter samarbeidet

Pierre Robert og Jenny Skavlan fortsetter suksessen og slipper sin tredje, og hittil største samarbeidskolleksjon i høst.

Publisert

Kolleksjonen består av et stort utvalg baseklær i Svanemerket merinoull og Tencel, inkludert nyheter som blant annet skjørt, lang kimono, roll-neck skjerf, og fargene oliven, rosa, camel og grå.

Fokuset på kapselgarderobe – det å eie mindre og mer selektivt – er fortsatt bærende. Kolleksjonen preges av tidløst design og plagg som er lette å bruke til ulike antrekk i forskjellige anledninger. Bakgrunnen for samarbeidet er felles engasjement rundt miljø og klær, og et ønske om å hoppe av trendkarusellen og finne sin egen, varige stil.

- Jenny sin holdning til klesforbruk og produksjon sammenfaller tett med våre verdier. Hun er en god rollemodell på alt fra gjenbruk og kjøpepress til kroppspress, og vi er stolte av å ha henne med på laget. Vi er også utrolig stolte at hele kolleksjonen nå er Svanemerket (med unntak av sokkene). Det har vært et omfattende – men viktig arbeid, sier kvalitet- og bærekraftsansvarlig i Pierre Robert, Margrethe Vikanes.