Vendela Kirsebom med egen kolleksjon

Vendela Kirsebom lanserer sin egen kleskolleksjon, Vendela Wear, som består av undertøy og baseplagg.

Publisert Sist oppdatert

Kolleksjonen består av klassiske, behagelige plagg skapt for å gi en luksuriøs følelse og komfort. Den første kolleksjonen består av 16 ulike plagg; fra basisplagg beregnet på å holde deg elegant og varm på kalde dager, til moteriktige plagg designet for kvinner som ønsker å kle seg avslappet og elegant. Plaggene er designet i materialer som merinoull, kasjmir og viskose for å gi et eksklusivt preg. Inspirasjonen har Vendela hentet fra skandinavisk design og komfort og stikkord for kolleksjonen er mykt, luksuriøst, rolig og tidløst med en «Vendela-touch» med mange små, forseggjorte detaljer som hever helhetsinntrykket

Hun beskriver historien bak kolleksjonen slik:

- Klær og mote har alltid vært en lidenskap, og en viktig del av min karriere. Det å presentere andres kolleksjoner ga meg en drøm om en dag å få skape min egen. Endelig har denne dagen kommet.

Å vokse opp med sterke, skapende kvinner har på mange måter formet livet mitt. Det ga meg mot til å reise ut som modell tidlig i tenårene, og har gitt meg skaperkraft og målrettethet. Min mor jobbet som grafisk designer, og hennes kreativitet gjorde meg tidlig interessert i design og funksjonalitet, og ikke minst ga det meg en begeistring for form, materialer og estetikk. Jeg elsker nøytrale i farger, slik at stoffets form og struktur kommer frem i sin helhet. Merinoull og klassiske snitt bidrar til kolleksjonens tidløshet. Sammen med min lidenskap for fashion har dette blitt til Vendela Wear.

Kaja Hvistendahl Fløstrand i Avanti Agenturer selger Vendela Wear I Norge og har fått en god start. Mange butikker er interessert i kolleksjonen. Vendela Wear er veldig nordisk i stilen og samtidig feminin og delikat, med mange fine detaljer, noe som gjør den interessant for mange. Vendela selv er svært aktiv og engasjert i design og markedsføring av produktet og stiller gjerne opp til events ute i butikkene, noe som bidrar sterkt til den gode utviklingen. Utover våren er hun med på en rekke events ute i butikkene, sier hun. - - De to årlige kolleksjonene lagerføres, noe som gir kundene mer fleksibilitet og spillerom - en nødvendighet i dagens marked, legger hun til.

Kaja Hvistendahl Fløstrand
Kaja Hvistendahl Fløstrand

Vendela Wear vises i showrom 4 A-01 i Norwegian Fashion Center.