Foto: Simon Skreddernes
Foto: Simon Skreddernes

We Norwegians satser videre

- We Norwegians fortsetter sin offensive satsing. - Stien er tråkket opp, nå handler det om å gjøre den mer synlig, sier designer og grunnlegger Tove Grane.

Publisert Sist oppdatert

Med åpning av We Norwegians Flagship Store i både Oslo og Park City, USA i 2018, er veien videre staket ut for We Norwegians.

- Vi har fortsatt tro på fysiske butikker, og de vil fungere som base for netthandelen som det satses minst like mye på. Derfor har vi samarbeidet med dyktige arkitekter fra norske Opaform, samt tatt inn andre gode merkevarer for å gi en spennende og helhetlig kjøpsopplevelse, sier Tove Grane, designer og grunnlegger av We Norwegians.

We Norwegians produserer kun klær i merinoull av høyeste kvalitet. De høye kravene til funksjonalitet, komfort og design skaper sakte, men sikkert en lojal kundebase.

- Vi ser at de som begynner å bruke klærne våre kommer tilbake igjen og igjen, og ingenting gleder oss mer enn fornøyde kunder, sier Grane.

Vårens kolleksjon er inspirert av skjønnheten i endeløse sommernetter i midnattsolens land, naturens mektige elementer og bylivets moderne arkitektur.

Foto: Simon Skreddernes