Le Journal kommer med daglige stiltips
Le Journal kommer med daglige stiltips

Daglige stiltips fra Jean Paul

Jean Paul har lansert hverdagsstilguiden Le Journal de Jean Paul, som oppdateres med nye tips hver eneste dag.

Publisert

Her kommer det tips og antrekkskombinasjoner, basert på plagg du allerede har i skapet, gjennom Jean Pauls nettside og Instagramkonto.

– Hensikten er å inspirere følgerne våre til å sette sammen plagg på nye måter, og på den måten unngå kleskriser og redusere overforbruk. Med en god basisgarderobe har man nemlig hundrevis av antrekkskombinasjoner, men man ser seg gjerne litt blind når man står foran garderobeskapet om morgenen, sier markedssjef Christine Madsen i Jean Paul.

Stjernestylist på laget

Jean Paul har fått med seg stylisten Karen Elieson på laget, hun har satt sammen de snart 60 antrekkene. Hun har kledd opp flere av landets største stjerner, blant annet Astrid S. Nå deler hun daglig stiltips med kvinner over hele landet.

Rådene spenner bredt – alt fra tips til farge- og mønsterkombinasjoner, hvilke klesplagg du kan låne av kjæresten, til plagg du kan bruke på uventede måter. Rett og slett ting du kanskje ikke har tenkt på selv, som kan inspirere i hverdagen.

– Vi har vel alle tenkt «i dag har jeg ingenting å ha på meg», og det er nettopp det vi vil vise at ikke stemmer. I alle fall ikke hver dag, sier Madsen. Ambisjonen vår er å vise et nytt antrekk hver dag hele 2020, totalt 366 antrekkskombinasjoner, så her bør det være litt for enhver smak.

Stilguiden finnes på www.jeanpaul.no/lejournal og se dagens antrekk på instagram @jeanpaul_norge