FOGG Gildeskål åpner pop up i Oslo
FOGG Gildeskål åpner pop up i Oslo

FOGG Gildeskål åpner butikk i Oslo

Klesmerket FOGG Gildeskål åpner sin første butikk i Oslo.

Publisert

Med dette inntar den arktiske varmen hovedstaden. FOGG har fra før FOGG Shop i hjemkommunen Gildeskål i Nordland. Butikken i Oslo ligge ri Thorvald Meyers gate 46 og skal være åpen i juli og august og åpner torsdag 2. juli

- Etter 3 år med sommeråpen FOGG shop på Kystriksveien i Nordland er det er milepæl for oss å åpne butikk i Oslo. Kunden vår er en kreativ og bevisst person som går sin egen vei, og Grünerløkka var derfor et naturlig førstevalg for ny butikk, sier daglig leder Gøril Pedersen i FOGG Gildeskål.

Klesmerket FOGG Gildeskål er for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på verken stil eller etikk. Inspirert av det spektakulære Arktis, oppdagere, sjømenn og måten de har kledd seg, har FOGG siden 2011 spesialisert seg på high-end luer, skjerf og ulltrøyer. Merket bruker kun rene naturmaterialer og selges gjennom 13 forhandlere i Norge, egen nettbutikk, FOGG shop i Gildeskål og nå deres første egne pop up shop på Grünerløkka. Bak merket står Gildeskål-søstrene Gøril Pedersen og Frøydis Pedersen som kombinerer inspirasjonen med sine profesjoner som bunadsmester og arkitekt, og designer moderne plagg med røtter i tradisjonen.

I sommer driver de to søstrene hver sin FOGG-butikk, Gøril den 13 kvm store FOGG shop i det spektakulære landskapet i Gildeskål kommune, og Frøydis FOGG pop up på travle Grünerløkka. Dette gjenspeiler merket og hvordan FOGG gjør den arktiske kulturarven moderne og aktuell i en urban setting.

- FOGG har en lojal og økende kundebase i Oslo, og med FOGG pop up shop blir nå hele kolleksjonen vår fysisk tilgjengelig i hovedstaden. Kundene våre liker å kle seg smart, og vi gleder oss til å dele den arktiske varmen med enda flere, sier kreativ leder Frøydis Pedersen.