Tommy Smith er godt fornøyd med utviklingen

Fortsatt full fart for Floyd

- Vi hadde en pen økning på rundt 10 prosent i 2018 og ligger godt an hittil i år, så vi har fortsatt et godt grep om markedet, sier daglig leder Tommy Smith i Floyd.

Publisert

På Virkes oversikt over 2018-resultatene til kjedene i Norge er Floyd med sine 330 millioner i omsetning blant de 15 største.

Smith er godt fornøyd med at Floyd fortsetter å vokse i et tøft marked understreker at det er helheten, at alt fungerer som det skal i hele Floyd-universet som er grunnen til fortsatt vekst og positiv utvikling for Holmestrand-bedriften.

- Vi har meget motiverte og dyktige ansatte, både i hovedkvarteret i Holmestrand, meget dyktige selgere og meget flinke og entusiastiske medarbeidere i våre 14 egeneide butikker og de 24 samarbeidsbutikkene. I tillegg bidrar nettbutikken Floyd.no og stor aktivitet på sosiale medier, med ikke mindre enn 150.000 følgere på Instagram og Facebook til at merkenavnet Floyd blir stadig bedre kjent, sier han.

God bredde

Han understreker at Floyd har blitt en breddeleverandør med god dekning i alle varegrupper. – Vi har en bredde i kolleksjonen som gjør at vi dekker hele spekteret: bukser, topper, bluser, party- og selskapskjoler, sko og tilbehør.

50 millioner på nett

- Utviklingen i nettbutikken er også meget god. Vi hadde en nettoomsetning i 2018 på rundt 50 millioner kroner, og den gode utviklingen fortsetter i 2019. Det er spesielt moro å kunne konstatere at økningen i netthandelen ikke går på bekostning av omsetningen i de fysiske butikkene, slik noen fryktet på forhånd. . Vi øker på begge områder. Både våre egne butikker og franchisepartnerne våre gjør det bra. En bekreftelse på at det fortsatt er gode utviklingsmuligheter for butikker med et klart konsept og god, fornuftig drift.

- Hva skjer med retail?

- Vi har stor tro på retail, slår Tommy Smith fast. En bekreftelse er at han nylig signerte en ny leiekontrakt for de neste 25 årene for flaggskipbutikken i Grensen i Oslo.

Han fortsetter:

- Vi har i dag 14 egeneide butikker, etter at vi utvidet og overtok en som tidligere var drevet på franchise i Gulskogen Senter i Drammen, og åpnet en ny, stor butikk i kvadrat i Sandnes. Vi har også 24 samarbeidsbutikker på franchisebasis pluss mange shop in shops, og kan godt tenke oss å åpne flere om forholdene ligger til rette for det. Om det er noen som er interessert er det bare å si fra!

Powered by Labrador CMS