Stor oppslutning om flytting til Fornebu

Det er stor oppslutning blant leietakerne i Norsk Moteforum for å flytte til nye lokaler på Fornebu. Hittil har over 140 av Moteforums leietakere tatt kontakt med Telenor Eiendom og meldt inn arealbehov. I tillegg er det flere andre leverandører som har meldt sin interesse og deltatt på befaringer på Fornebu.

Publisert Sist oppdatert

- Det er stor interesse for Fornebu, og det er gledelig at så mange som vel 140 av leietakerne i nåværende Moteforum har sagt at de er interessert og har meldt inn arealbehov. Vi sendte ut en påminnelse til leietakerne på tirsdag. Da kom det straks flere påmeldinger, og vi regner med at antallet øker ytterligere de neste dagene, sier formann i senterforeningen i Norsk Moteforum, Arne Sørnæs.

- Både lokaler, fasiliteter, muligheter for skreddersøm og ikke minst prisnivået på Fornebu bidrar til den store interessen, og det er gledelig at mange leverandører som har showrom andre steder i byen også har meldt sin interesse. Det at alle står sammen og bidrar til å skape et nytt, sterkt fellesskap betyr svært mye for bransjen. På Fornebu er det muligheter til å bygge noe helt unikt, og den store interessen prosjektet er møtt med så langt, gjør at vi er på god vei, legger han til.