ecco_sculptured_litenm

Høyt og komfortabelt

ECCO lanserer nå det de kaller den ultimate kombinasjon av høy hæl og god komfort. Sculptured 65 er ifølge den danske produsenten et gjennombrudd innenfor skomoteteknologien, med en 6,5 centimeter hæl som gir en stilfull look fra morgen til kveld, uten å gå på kompromiss med komfort.

Publisert

En ny rapport om kvinners forhold til høyhælte sko avslører at kvinner velger høyhælte sko for å se mer elegante ut. Samtidig sier kvinnene at de ville brukt høye hæler mye oftere om de var mer praktiske i hverdagen og ikke ga såre og ømme føtter.

ECCO har tatt utfordringen. Med den nye Sculptured 65 er både kravet til komfort og mote og stil ivaretatt.

Siden ECCO ble grunnlagt for nesten 50 år siden har selskapet vært tro mot sin opprinnelige ambisjon: å designe moteriktige og behagelige sko. Dette er også filosofien bak lanseringen av ECCO Sculptured 65 sko og støvletter.

Kjerneteknologien i ECCO Sculptured 65 er DIP, direkteinnsprøytet polyuretan (PU). Det har vært benyttet i fritidssko i mange år. I stedet for å bruke lim, fester DIP-prosessen overlæret til sålen gjennom en ekspansjonsprosess, hvor PUen fyller opp hulrommet mellom overlæret og sålen for å feste dem til hverandre. DIP-prosessen er betydelig mer effektiv og holdbar enn tradisjonelle teknikker, og den utstyrer skoene med god demping og fleksibilitet.

Powered by Labrador CMS