disney.jpg
disney.jpg

Disney fashion til Norge

Nå kommer Disney fashion for damer til Norge. Merket har vært i Sverige i to år, og har hatt en voldsom økning.

Publisert

Salming Norge AS er norsk agent. Det er et selskap i samme konsern som Silva Norge AS som har solgt outdoor-utstyr i 25 år i Norge. Salming Norge AS har også agenturet på alle Salming sine lisenstakere, sport, hockey, underwear og golf. Selskapet har kontor og lagerlokale i Sarpsborg.

Det er Unlimited Licenses AB som lager Salming Golf wear som også designer Disney.

- Vi er inne i vårt første innsalg av Disney klær i Norge, og har blitt veldig godt mottatt hos de butikkene vi har rukket å besøke. De fleste blir så begeistret for klærne at de setter opp ordre med en gang, sier Atle Wallin.

- Vi har ansatt Mary-Anne Jørgensen som har mange års erfaring i bransjen, og hun er veldig positivt overrasket over hvor godt mottatt hun blir. Samtidig er selvsagt Disney ett meget godt kjent varemerke fra før, men ikke så mange som forbinder det med fashion for damer.

- Salming Norge har også agenturet på Salming underwear og bad, og dette sammen med Disney klærne har vi nå en bred og fin portefølje mot motebutikker. Vi regner med å omsette Disney for ca. 5 millioner i 2011, sier Wallin.