jørgen-hem-i-chicago

Full fart for Jørgen og Allsize i USA

- Det er mye snakk om hvor vanskelig det er å lykkes i USA. Men med de rette produktene, gode kontakter og masse hardt arbeid er det mulig, sier Jørgen Hem i Allsize.

Publisert

Allsize deltok nylig på en stor messe i Chicago.

Jørgen Hem langpendler mellom NOrge og USA.

Det siste året har Hem vært ansvarlig for Allsize sin USA-satsing i tillegg til å være agent for det danske stormotemerket for menn i Norge. – Det har vært en meget omfattende jobb, og jeg har nærmest blitt langpendler mellom Norge og USA. I sommer har jeg vært i Chicago, Las Vegas, Minneapolis og Boston i løpet av noen uker. Derfor er det meget tilfredsstillende å se at vi nå har kommet godt i gang, med leveranser til store og viktige kunder. Det er fortsatt en lang vei å gå, men starten har vært meget bra, sier Hem.

Han og han s kolleger har brukt mye tid på å bearbeide og snakke med ulike kontakter. Noe som har ført de tre Allsize-merkene Replika, North 56,4 og Aero merker inn i mange ulike butikker, både enkeltstående butikker og kjeder og varehus, blant annet i Macy´s. - Store størrelser er mer en vanlig del av sortimentet i herrebutikker i USA enn i Europa. Vi har et så bredt konsept at det passer godt inn, og vi er blitt godt mottatt. Det har vært tøft og tidkrevende, men svært lærerikt og morsomt, sier Hem.

Powered by Labrador CMS