mary-mc-cartney-2
mary-mc-cartney-2

KappAhl og Mary McCartney

KappAhl lanserer kolleksjonen ”Dreams through a lens” våren 2015. En kolleksjon bærekraftige klær med høy motegrad. I tråd med KappAhls fokus på bærekraft fotograferes kolleksjonen av miljøentusiasten og den internasjonalt anerkjente fotografen Mary McCartney.

Publisert Sist oppdatert

Mary McCartney, datter av Linda og Paul McCartney, er en svært begavet fotograf. Hennes fotostil karakteriseres av evnen til fange det spesielle og følelsesladete øyeblikket. Hun har lenge hatt stor interesse og engasjement for bærekraftige løsninger. For KappAhl fotograferer og filmer hun nå en damekolleksjon, hvor hun også har deltatt kreativt i utviklingen konsept og kommunikasjon.

-KappAhls visjon om å skape en bærekraftig kolleksjon inspirerte meg. Jeg er veldig glad for å kunne bidra til å forme den visuelle og kreative kampanjen for kolleksjonen, sier Mary McCartney.

- For oss er Mary McCartney en unik ressurs i med hennes sterke engasjement for bærekraftspørsmål, hennes talent bak kameraet og hennes kreative delaktighet i kolleksjonen, sier Joakim Holmstrand, markedsdirektør hos KappAhl.

Kolleksjonen er produsert i organisk bomull og lin samt resirkulert polyester. Den kommer til butikk i mai 2015.