lene-orvik-koll-2
lene-orvik-koll-2

Lene Orvik med eget merke hos Bik Bok

 I fjor høst ble Lene Orviks gjestekolleksjon for Bik Bok lansert. Siden har Lene uttrykt et ønske om å starte et eget klesmerke. Nå blir ønsket oppfylt. I vår lanserer hun sitt eget merke som skal selges eksklusivt hos Bik Bok.

Publisert

- På Bik Bok tror vi på å løfte fram unge, ambisiøse jenter. Da Lene trengte hjelp til å realisere drømmen om egen kolleksjon, så vi det som en selvfølge å hjelpe og tenkte det ville være spennende å være en del av denne prosessen, sier Rene Høgsted, innkjøps-og markedsdirektør i Bik Bok.

Kolleksjonen er inspirert av vårens fargepalett, hvor plagg for både strand, hverdag og fest tilbys. Silhuetten er en blanding av rene linjer og volum med accessoirer som setter prikken over i’en. Kolleksjonen er sporty,feminin og romantisk.

- Det føles helt fantastisk å få muligheten til å jobbe med teamet på Bik Bok nok en gang. Med denne kolleksjonen håper jeg å nå ut til jenta i byen som elsker farger og mønster og som ønsker «det lille ekstra» som ikke nødvendigvis trenger å være så dyrt, sier Lene Orvik.

Kolleksjonen lanseres i utvalgte Bik Bok-butikker i Norge og online fra uke16.