jake-petersen
jake-petersen

Miinto.no med eget kassesystem

Nettbutikken Miinto.no lanserer sitt eget kassesystem i samarbeid med Visma for å gjøre hverdagen til butikkene som er knyttet til nettselskapet enklere.

Publisert

Jake Petersen

- Miinto.no er en samling av fysiske butikker i én nettbutikk. Koalisjonen av butikker på nettsiden har gjort Miinto.no til en av Norges største nettbutikker med et vareutvalg som består av over 70.000 produkter fra en rekke kjente merker. Selskapet har i år utviklet et eget Point of Sale System (POS) for å gjøre hverdagen til butikkene enklere, forteller direktør og partner i Miinto.no, Jake Petersen i en pressemelding.

Bedre kundeopplevelse

Kassesystemet til Miinto.no er ett brukervennlig og mobilt iPad- basert system, som vil hjelpe butikkene med å kunne yte enda bedre service til sine kunder. Systemet er utviklet av det Vismaeide danske selskapet Wallmob, med en cloud-basert teknologi som gir en fremtidsrettet løsning i brukervennlighet og funksjonalitet.

Løsningen har full integrasjon mellom nettbutikken og den fysiske butikken, noe som ifølge pressemeldingen vil sikre Miinto.no sine butikker en mindre avvisningsprosent, bedre overvåking av varesortimentet og nøkkeltall.

Kundene vil også kunne få flere valgmuligheter. De kan ”handle på nett i butikken” ved å kunne velge mellom forskjellige betalingsløsninger, og i etterkant ta varene med seg hjem eller å få dem tilsendt.

Jake Petersen slår fast: - Miinto er opptatt av at det skal være enkelt å drive nettbutikk sammen med oss. I den daglige drift av både Miinto og fysisk butikk krever det overblikk i forhold til varelager. Med MiintoPOS har vi bygget en løsning som vil gjøre hverdagen enklere for butikker som er på Miinto.no. Varelageret er alltid oppdatert i forhold til både online og fysiske salg. Vi tror at MiintoPOS vil ha en positiv effekt på butikkenes salg og daglige oppgaver, såvel online som offline.

"