SCANDYCANDY nytt norsk merke

Det nye norske merket SCANDYCANDY beskrives som skandinavisk skjønnhet sett med utenlandske øyne, de beste materialene og distribusjon uten mellomledd for å holde prisene nede.

Publisert Sist oppdatert

Etter flere år i utlandet ble det internasjonale paret som står bak merket overrasket over hvor vanskelig og dyrt det var å finne gode kvaliteter hjemme i Norge. Maria Teresa Lopez (D.R) og Theodor Blix (Norge) ønsket å skape luksus for alle. Ved å kutte ulike distribusjonsledd kunne de tilby høy kvalitet til en overkommelig pris.

SCANDICANDY pre-lanseres i disse dager med en mini vinterkolleksjon med myke cashmeregensere og italienskproduserte skinnhansker.

Genserne er både til dame og herre og lages av eksklusiv baby cashmere, håndplukket fra Hircus-geiter i Gobiørkenen. Babygeitene produserer kun 100 gram fiber i året, som er nok til å holde varmen helt ned i -50 grader. Denne ullen er åtte ganger varmere enn vanlig ull og 30 prosent lettere, noe som gir en unik kombinasjon av varme og letthet. Genserne kommer i tre modeller, en klassisk polo, en med rund hals og en med v-hals, har hele fire lag med cashmere og er produsert med over 46 kvalitetstester i anerkjente fabrikker.

Fargepaletten for dame er inspirert av det arktiske lyset og strekker seg fra varm off-white til dus lakserosa, arktisk is-blå og en varm koboltblå. Herrepaletten starter i varm off-white, går innom lys grå, havblå og burgunder, og avslutter med armygrønn og varm oransje. Hanskene er laget av mykt Plongé skinn og fôret med baby cashmere. Disse er håndlaget på fabrikker i Italia som er kjent for å produsere for luksuriøse merker som Prada, Hermes og Loro Piana.

Med SCANDICANDY- produktene følger det med en cashmere kam, vaskepose og en oppbevaringsbag i organisk bomull.

Om SCANDICANDY

SCANDICANDY er et nyetablert klesmerke startet av det internasjonale paret Theodor Blix (norsk) og Maria Teresa Lopez (D.R). Merkets kreative leder, Paul L. R. Du Bois, er bosatt i Paris og New York og står bak designet og det visuelle uttrykket (www.paullrdubois.com). Produktene selges via egen nettbutikk på www.scandicandy.land