TevaOriginals-02
TevaOriginals-02

Teva Originals inn i Norge

Teva Originals har skapt en hype i den internasjonale moteverden. Nå står Norge for tur.

Publisert Sist oppdatert

- Teva er med sin Teva Originals kolleksjon blitt et trendy ”must-have” i Japan, USA og UK – og nå er vi også på vei inn i Norge, forteller Claus Tertz, daglig leder i Intact Company A/S som har Teva Originals.

- Det er fantastisk å kunne introdusere Teva Originals til motebransjen, etter en stor og stadig voksende suksess i sportsbransjen, fortsetter Claus Tertz om Teva Originals, som er en oppdatert versjon av den første sportssandal utviklet av Teva for mer enn 30 år siden.

Sammen med Teva Originals nordiske distributør, danske Fritidsagenten A/S, er det et klart mål å få mer kjennskap til Teva Originals som brand, og å få plassert Teva Originals kolleksjonen som sommerens viktigste

Claus Tertz har mer end 20 års erfaring med salg og distribusjon av merkevarer. De siste ti årene har han vært på det norske markedet med merker som Nike og The North Face. Med Intact Company A/S har Claus etablert seg som et seriøst navn, spesielt i sportsbransjen men også med kontakt til motebransjen.

- Det viktigste for meg er at vi får minst samme suksess i Norge som Teva Originals er i ferd med å oppnå andre steder i verden. I mange land har man allerede fått øynene opp for å kunne kombinere fashion med det behagelige og praktiske, sier Claus Tertz.

Fritidsagenten A/S er en av Skandinavias største leverandører til outdoor- og sportsbransjen og har skapt suksess i mer end 25 år for en rekke sterke merker, herunder The North Face og Teva.