WOW_ZIZZI_omslag
WOW_ZIZZI_omslag

WOW fra Zizzi

Det danske plus size-merket Zizzi har i sin vårkolleksjon for 2015 skrudd opp motefaktoren med sitt nye undermerke WOW – Wardrobe of Wonders.

Publisert

Zizzi WOW – Wardrobe of Wonders er designet i samarbeid med det anerkjente designbyrået Femmes Régionales.

Med det nye undermerket WOW rir Zizzi på en bølge som hyller kurver og former. Det kvinnelige kroppsidealet er i forandring. Noen av tidens hotteste og formfulle kvinner, som Kim Kardashian, Lady Gaga og Lena Dunham, går i spissen for å vise at kvinnekroppen er vakker uavhengig av fylde. Den endrede holdningen til form og figur har skapt økt etterspørsel etter nyskapende mote som appellerer direkte til den trendsettende plus size-fashionistaen, som har lyst til å påvirke de nye standardene for moteriktig fasong.

Zizzis elegante søster

Zizzi har siden sin første kolleksjon i 2000 vært symbolet på skreddersydd curvy fashion som er skapt til et formfullt kroppsideal i størrelse 42-56. WOW – Wardrobe of Wonders, er skapt ut fra ideen om den perfekte garderoben med en kombinasjon av stiler som er både trendsettende og kule, og som samtidig spenner fra elegant til edgy. Der det klassiske Zizzi-merket er moteriktig med måte, viser WOW-merket seg fra en litt mer modig og dristig side, der det er rom for å være både fasjonabel og chic.

Den første WOW-kolleksjonen er utstyrt med iøynefallende trekk som korte t-shirts i jersey, helsett med funky blomsterprint og en trendy, sort jakke med retroinspirerte ruter og tøffe nagler.