Dingy Weather nytt regntøymerke

Dingy Weather er et nytt regn- og yttertøymerke som lanseres i Europa i september.

Publisert

Bak merket står tyske S&Y Splendor. Med på laget har de tysk og en kinesisk designer og en kinesisk produsent kjent for sin høye kvalitet. Norsk agent er Rune Johnsen i Bee Nordic Textile, Bergen.

Resirkulering og bærekraft er to viktige stikkord for Dingy Weather. Materialene er resirkulerte plastflasker og plastavfall. Også glidelåsene, YKK, er laget av resirkulerte materialer. Klærne er vanntette og tåler en vannsøyle opp mot 15000 mm, men er designet for å brukes også om regnet ikke høljer ned. God lufting, vanntette lommeklaffer, enkel pakkefunksjon og hangtag som kan brukes som vanntett pose for mobiltelefon er noen av detaljene i produktbeskrivelsen.

Det finnes en rekke ulike modeller for menn og kvinner, fra frakker og trenchcoat-modeller til halvlange jakker og korte bikerjakker. I tillegg har Dingy Weather en egen serie med regntøy for hunder.

- Prismessig ligger Dingy Weather gunstig an i forhold til mange konkurrenter, sier Johnsen.

Introduksjonen ble utsatt fra februar til september på grunn av Corona-pandemien. Nå er salget i gang, og Rune Johnsen opplyser at det i introduksjonsfasen settes i gang en kampanje med online som gir kundene gode rabatter og betingelser. Alle ordrer leveres fritt i hus fra Bergen.

- Denne kampanjen gjelder fra 10.september til 10.oktober. For å delta, må dere motta en kode fra Bee Nordic Textile. Denne koden må legges inn på kampanjesiden på www.ilovedingy.eu. Koden gir dere 30 prosent rabatt på alle artikler. Utsalgprise skal ikke korrigeres. I tillegg, vil kundene ha rett til å returnere 30 prosent av usolgte artikler til Tyskland etter 30.juni 2021, forteller Rune Johnsen.

Rune har lang bransjeerfaring, både som butikkdriver, innkjøper, agent og produsent. Han har jobbet med produksjon og salg av regntøy i en årrekke, blant annet med produksjon og logistikk for Blæst. Har han også hatt nettbutikk for sine egne merker, Kids Comfort og Beware, i tillegg til produksjon for andre norske leverandører.