Processed with VSCO with a9 preset
Processed with VSCO with a9 preset

Ny agent for Playboy sko

Anders Myrvold i Lanson International er ny agent for Playboy TheOriginal1936 sko i Norge.

Publisert

Merket ble etablert i 1936 i Hutton i Northampton i England, et område som på den tiden hadde verdens beste skomakere. Mer enn 80 år senere fremstilles skoene fortsatt med utgangspunkt i den opprinnelige konstruksjonen med mer enn 200 manuelle prosesser som krever klassiske skomakerferdigheter på høyt nivå. Playboy TheOriginal1936 har vært i Norge i over 10 år, både i skobutikker og i mange motebutikker. Fra januar 2021 fokuseres det mer på det norske markedet. Derfor har merket alliert seg med Anders Myrvold fra Lanson International, som fra før har merker som Most, Nordbrandt, Junior League og Soft Dreams.

Myrvold har lang erfaring fra skobransjen og har arbeidet med salg av sko i 15 år. Han gleder seg til å presentere Playboy TheOriginal1936 til både eksisterende og nye kunder.

Som en hyllest til skuespilleren Steve McQueen lanseres Chukka-støvelen som McQueens favorittstøvel i desember. I forbindelse med SS 21- og AW-21-kolleksjonen lanseres en Steve McQueen limited edition kolleksjon med helt nye modeller.

Powered by Labrador CMS