Hanne tar over Dyrberg Kern

Hanne Lyngstad blir agent for det danske smykkemerket Dyrberg Kern.

Publisert

Hun fortsettersom agent for Karen by Simonsen som før, og tar de to merkene med seg til showrom 401 i Moteforum.

Hun skal dekke det samme området for Dyrberg Kern som hun har med Karen by Simonsen: Østlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. Evelyn Evensen skal selge Dyrberg Kern på Vestlandet.

Dyrberg Kern har vært en viktig aktør i bransjen i mange år. Bak merket står Gitte Dyrberg og Henning Kern. Selskapet gikk konkurs tidligere i år, men etter en mengde positive tilbakemeldinger fra forhandlere og kunder ble merket reetablert.

All design skjer fra designstudioet i hovedkvarteret i København. Etter at de sesongens motetemaer, trender, materialer og farger er besluttet, og hver enkelt smykkestil vedtatt, skjer produksjonen på forskjellige verksteder i Asia, hvor kolleksjonen fremstilles i henhold til merkets designs og kvalitetsstandarder.

Alle produkter er håndlaget og går gjennom mange forskjellige prosesser: fra støping, polering og belegning av metallbasen til håndfletting av lær, sliping, polering og montering av halvedelstener og krystaller til elementene samles og smykkene går gjennom en grundig kvalitetskontroll.

Gitte Dyrberg og Henning Kern
Hanne Lyngstad
Powered by Labrador CMS