ISPO-hyllest til Helly Hansen:

«Bærekraft til siste tråd»

Helly Hansens Odin-kolleksjon er designet for de som liker å skyve grensene, med sine innovative teknologier og design er den laget for å fungere og yte i uforutsigbare miljøer.

Publisert

For høst/vinter 2021 tar Helly Hansen det ett steg lengre med Odin Infinity Insultated Jacket. Den har den revolusjonerende LIFA INFINITY PROTM teknologien ved siden av LIFALOFTTM isolasjon for maksimal komfort, ytelse og beskyttelse på fjellet. Takket være sitt design og teknologi har Odin Infinity Insulated Jacket blitt anerkjent av ISPO Awards og Outdoor Retailer Innovation Awards med de gjeveste priser. I tillegg mottok jakken Sustainability Achievement, som understreker den ansvarlige vanntette/pustende LIFA INFINITY PROTM teknologien som produktet har.

Juryen i ISPO Award sier blant annet følgende om jakken «Bærekraft ned til siste tråd. Helly Hansen redefinerer oppbygningen og bruk av bærekraftige materialer med dette nye stoffet som er farget med teknikken dope dye polypropylen (LIFA) som nesten halverer CO2-utslippet sammenlignet med PES. En perfekt miks av hydrofilt og hydrofobiske materialer prosessert inn i en jakke for å unngå bruken av kjemikalier. Takket være de kjemiske egenskapene i stoffet er det fullstendig vannavstøtende uten DWR-behandling.

Med LIFA INFINITY PROTM har jakken en komplett vanntett/pustende LIFA INFINITYTM membran og utholdende vannavstøtende egenskap som er oppnådd uten bruk av kjemikalier. Ved å bruke LIFA® teknologi, et Helly Hansen fiber som er lettvekt og hydrofobisk, er den nye membranen kombinert med 100% LIFA® ytterstoff som skaper en revolusjonerende teknologi som møter det ekstremt vanntette og pustende HELLY TECH® Professional-konstruksjonen. Med evigvarende vannavstøtende beskyttelse som aldri trenger å bli behandlet med kjemikalier igjen.

Utviklet med tilbakemeldingene fra letemannskap, har Odin Infinity Insulated Jacket også LIFALOFTTM isolasjon, som er 20% lettere samtidig som den er varmere enn standard isolasjon. I tillegg til LIFALOFT TM isolasjonen kommer jakken med flere lommer og en integrert fløyte som sitter i glidelåsen foran på brystet. Begge egenskapene er designet etter tilbakemeldinger og innsikt til letemannskaper.

Andre egenskaper jakken har er hette og erme-justeringer, en dobbel frontglidelås, artikulerte albuer og en Recco® refleks for ekstra sikkerhet slik at letemannskapet lettere kan gjøre søk. Odin Infinity Insulated Jacket vil være tilgjengelig i både herre- og damemodeller. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS