Designpris til Helly Hansen-jakke

Skalljakken Elevation Infinity Shell Jacket, som er laget uten kjemiske behandlinger, gikk til topps i kategorien «Innovative Products» under Red Dot Design Awards.

Publisert

Helly Hansen har fått en Red Dot-utmerkelse for sin nye Elevation Infinity Shell Jacket. Jakken inneholder LIFA INFINITY PRO™, Helly Hansens mest innovative og bærekraftige materiale som gjør jakken vanntett og pustende.

Materialet blir laget uten kjemiske behandlinger, noe som bidro til at jakken ble kåret et av de mest innovative produktene i verdens mest anerkjente designkonkurranse.

Jakken er en del av Helly Hansens ULLR-serie og er designet for frikjørere.

Under årets utdeling ble Helly Hansen også tildelt priser for jakken Bifrost Winter Parka i kategorien «Safety Clothing» og Arctic Patrol Modular Parka i kategorien «Fashion and lifestyle accessories». Juryen bestod av en gruppe internasjonale eksperter fra forskjellige fagfelt.

Med LIFA INFINITY PRO™ teknologi, sprenger Elevation Infinity Shell Jacket nye grenser for proffutstyr. Teknologien er den første av sitt slag på markedet, noe som gjør utviklingen av de avanserte tekstilene unik og innovativ.

Materialet er basert på LIFA®, en fiberteknologi fra Helly Hansen, som er både lett og har god vannavvisning. Membranen som gjør jakken vanntett og slitesterk, utvikles uten bruk av kjemikalier.

Ved å kombinere LIFA INFINITY™ membranen med 100 % LIFA® fibermateriale, får man den revolusjonerende teknologien LIFA INFINITY PRO™. Skalljakken er også konstruert med HELLY TECH®, som kombinerer vanntettheten med gode pustende egenskaper.

Jakken har evigvarende vannmotstand, og trenger derfor ikke behandles etter bruk med kjemikalier for å holde på egenskapene.

Technical Expert, Product & Developement hos Helly Hansen, Issam Yousef, har ledet utviklingen av den nye, prisvinnende LIFA INFINITY PRO™-teknologien.

-Vi er stolte og glade over at vår nye ansvarlige vanntette og pustende teknologi har blitt hedret med en Red Dot-pris for innovative produkter, sier han.

Elevation Infinity Shell Jacket er utstyrt med en hette som er farget for økt synlighet og en Life Pocket™ som bidrar å forlenge mobiltelefonens batteritid i kaldt vær.

Om Red Dot Design Award

Red Dot Design Award deles ut i feltene «Product Design», «Brands & Communication Design» og «Design Concept». Med over 18 000 bidrag totalt, er det en av verdens største design konkurranser.

I 1955 satte den første juryen seg ned for å kåre samtidens beste designløsninger. På 90-tallet utviklet Red Dot CEO, professor Dr. Peter Xec navnet og merkevaren til dagens utdeling. Siden den tid har «Red Dot» vært et ettertraktet internasjonalt tegn på kvalitetsdesign. Vinnerne blir presentert i årbøker, museer og online. Du kan finne mer informasjon på www.red-dot.de.