lett å pakke, lett å ta med.
lett å pakke, lett å ta med.

Nye, innovative modeller fra Helly Hansen

Helly Hansen fortsetter å lede an i innovasjon av utendørsklær med nye Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket, Odin Minimalist Infinity Shell Jacket og Verglas Infinity Shell Jacket – en lett jakke med god beskyttelse.

Publisert

I over ti sesonger har Helly Hansens Odin-kolleksjon blitt designet av og for profesjonelle, for å tilby den mest komplette beskyttelsen mot vær og omgivelser, med sitt lette og funksjonelle design. Ved hjelp av merkets mest innovative og bærekraftige vanntette/pustende teknologi, LIFA INFINITY PRO™, sprenger Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket nye grenser, ved å levere topp ytelse uten bruk av tilsatte kjemikalier.

Derfor fortsetter det norske merket å lede innovasjonen av utendørsklær med nye Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket og Odin Minimalist Infinity Shell Jacket i vår/sommer 2021-kolleksjonen.

I tillegg lanseres den helt nye Verglas Infinity Shell Jacket – en lett jakke med god beskyttelse. Jakken er produsert med det pustende og vanntette LIFA INFINITY, uten bruk av PFC.

For optimal komfort har jakken lav vekt og en velegnet passform for å kle seg lag-på-lag. Jakken er konstruert og tilpasset for bruk av hjelm og ryggsekk, og har i tillegg store frontlommer for god oppbevaring. Jakken er også utstyrt med Recco® brikke, slik at brukeren er søkbar for redningsmannskap.

- Vi revolusjonerte industrien med vår mest innovative og bærekraftige vanntette/pustende LIFA INFINITY PRO™ teknologi, som ble lansert forrige sesong. Med denne sesongens Odin-kolleksjon er vi stolte over å kunne gjøre teknologien tilgjengelig i funksjonelle, lette design for aktive utendørs brukere», sier Philip Tavell, Category Managing Director for Mountain hos Helly Hansen. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS