Varig og komfortabelt fra Tufte

Kroppen og behovet for funksjonelle og komfortable plagg er den viktigste inspirasjonskilden i Tuftes design og utvikling.

Publisert

På veien dit er det viktig å ikke gå på kompromiss med miljøet. SS 21-kolleksjonen bærer preg av klassiske farger som blått, grått, sort og burgunder som kan vare over flere sesonger, men nye farger som rød og en delikat grønnmelert farge blir også å finne på utvalgte produkter i kolleksjonen. Tufte sitt mål er at klærne som lages skal vare så lenge som mulig. Det ser man både i kvalitet og den tekniske utførelsen, men også i valg av farger og design. Det er en bred kolleksjon som dekker flere bruksområder og aktiviteter, fra undertøy, accessories og basics til ullundertøy, college og bukser til trening og høyere aktivitet.

Materialene består av blant annet resirkulerte og/eller bluesign® materialer, ull-fleece, økologisk bomull og bambusviskose. - Vi har kuttet polyesterfiber i våre fleeceprodukter siden 2018, dette er noe vi er veldig stolte av. Vårt utvalg av fleece er laget av ull, et materiale som gir bedre isolasjon, er holdbart over tid og slipper ikke ut mikroplast, sier Tove Johannesen, Head of Marketing i Tufte Wear.

Powered by Labrador CMS