moteforum-1

Moteforum vil flytte til Fornebu

Et stort flertall av leietakerne i Norsk Moteforum gikk inn for å flytte ut av lokalene på Sjølyst Plass 3 og inn i Telenors bygg på Fornebu under senterforeningens ekstraordinære årsmøte tirsdag.

Publisert

Mange engasjerte innlegg for flytting til Fornebu under Norsk Moteforums ekstraordinære årsmøte.

102 stemte for en flytting til Fornebu, mens 28 ønsket å fortsette på Sjølyst Plass 3. En klar beskjed til styret, som nå skal forhandle videre med Telenor Eiendom for å få avklart alle forhold. Flere kom med sterke ønsker om at alle står samlet, og de som stemte for Sjølyst vil nok få klare oppfordringer om å følge flertallet.

Leieavtalen med Sparebank 1 Eiendom på Sjølyst går ut ved årsskiftet 2016/2017. Telenor Eiendom lover at lokalene på Fornebu kan stå innflyttingsklare i fjerde kvartal 2016.

Det har vært en lang prosess med å få avklart fremtidig lokalisering for Norsk Moteforum. Flere interesserte utleiere har vært inne i bildet, men det sto til slutt mellom Sparebank1 Eiendom på Sjølyst Plass og Telenor Eiendom på Fornebu. Tidligere i sommer virket det som om Moteforum ville fortsette i dagens lokaler, men etter et nytt tilbud fra Telenor eiendom og et initiativ fra 43 leietakere om mer informasjon og et ekstraordinært årsmøte, ble utfallet annerledes.

Årsmøtedeltakerne startet dagen med en befaring på Fornebu, der Telenor Eiendom hadde lagt ned store ressurser i en meget profesjonell presentasjon og et tilbud som var preget av stor fleksibilitet og mange muligheter, med en pris som lå under dagens nivå på Sjølyst. Inkludert i leieprisen ligger muligheten til å bruke messearealer i nabobygget to uker i året, under moteukene.

Dette preget tydeligvis de leietakerne som var med på befaringen. De var tydelig imponert. Sparebank 1 Eiendom klarte ikke å imponere forsamlingen i samme grad under sin presentasjon etterpå, og under årsmøtet kom det mange sterke anbefalinger og argumenter for flytting til Fornebu.

Powered by Labrador CMS